Известие

Collapse
No announcement yet.

Какви джанти слагате на Алфа Ромео 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какви джанти слагате на Алфа Ромео 159

Отварям тази тема да споделяме какви джанти ползвате ,най вече неоригинални ,тъй като не всички стават дори да отговарят на междуболтовото разстояние и ЕТ.
    С какво окачване са колите и с кой спирачен апарат и ползват ли се фланци при дадения модел.Ясно е че най добрия начин е проба ,но при пазаруване през интернет това е невъзможно.
    159 1.9 jtd TI
    156 1.8 ts 99g ex

Не знам... вече 3 комплекта пробвах 18ки ЕТ41 ЕТ38 и ЕТ35 и 3те опряха на апаратите... явно без фланци за големия апарат е трудна работа

Comment

Купувате си само оригинални за 159 и готово!
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Да щото те се намират под път и над път и са на цени като на малък автомобил.
        159 1.9 jtd TI
        156 1.8 ts 99g ex

Comment

Така, Опелски 18-ки ЕТ-41 също опират в големия апарат. ЕТ37 не знам какви са честно казано, също. На приятел взехме 18-ки от Крома също. Само фланци. Но пък така или иначе със вланци изглежда доооста по-добре така че не е болка за умиране.

Comment

Аз имам едно друго въпросче. Някой пробвал ли е джанти с междуболтово на 112 и дали ще стане въобще. Има доста джанти на този размер който ми харесват като модел и съм се замислил сериозно но чакам да се стопли малко за да почнат експериментите. Но ако някой е пробвал нека сподели мнение да имам напредвит какво да очаквам

Comment

Едно време съм слагал 4*98 вместо 4*100 и нямаше никакви проблеми,наскоро слагах 5*110 на кола с 5*112 и стана,но не съм я карал
              alfa 159 1,8 mpi/lpg

Comment

Значи да чакам топлото и до тогава ако не намеря 18 за 159 ката ще почва пробването на 112 хаха

Comment

Слагайте по едни фланци и се приключва сагата. Зимните са ми Rotor с 10мм фланци отпред,никакви проблеми,2-ра зима въртя перфектно поведение...другите чифтове са ми оригинални. Всички са 17ки.
                  Attached Files
                  156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                  147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                  159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                    Слагайте по едни фланци и се приключва сагата. Зимните са ми Rotor с 10мм фланци отпред,никакви проблеми,2-ра зима въртя перфектно поведение...другите чифтове са ми оригинални. Всички са 17ки.
                    Спиците са много яки!
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Working...
                    X